Vrei sa iti iei permisul?

De ce sa nu o faci in compania primei de scoli de soferi particulara autorizata in Bucuresti.

Siguranta ta in trafic este prioritatea noastra!

Scoala de soferi Autostar

Suntem o scoala de soferi cu traditie, ne-am infintat si functionam continuu din februarie 1991.

Din anul 2000 suntem prezenti activ si pe Internet. 

Autorizatia scolii de soferi pentru categoriile A si B in vigoare este emisa de ARR Bucuresti si are serie AS nr. 0006201/29.06.2012. Venim in intampinarea dumneavoastra prin punerea la dispozitie a vehicolelor: Renault Clio Symbol diesel AC, Ford Fiesta, Dacia Logan, motocicleta Yamaha.

Misiune, valori

Va pregatim pentru obtinerea permisului auto sau moto pentru categoria A, AM si categoaria B.

Motocicleta SUZUKI SV 656.

Avem instructori auto pentru scoala de soferi categoria B care acopera integral zona orasului Bucuresti precum si cabinet psihologic propriu ( A, B, C, D, C+E).

Psihologul este supervizor in psihologia transporturilor si coordoneaza activitatea practica a studentilor in domeniu in cadrul laboratorului.

Scoala de soferi AUTOSTAR va pune la dispozitie in cadrul sediului o sala de legislatie rutiera dotata cu materiale ce vin in completarea expunerii profesorului de legislatie rutiera. Orele de legislatie rutiera se tin cu rigurozitate si cu simt de raspundere, astfel incat elevii ce participa la curs se conving de necesitatea si importanta acestuia. La inscriere in vederea efectuarii scolii de soferi sau la inceputul orelor de legislatie rutiera, candidatilor li se face o recomandare pentru procurarea bibliografiei optime in raport calitate-pret.